-

Kuusi vinkkiä nuo­tio­ruo­kaan

Nuotiolla kokkaaminen on leppoisaa vastapainoa nykypäivän ärsyketulvalle. Retkiruokavaikuttajat Lotta Seppä ja Erika Helme paljastavat parhaat vinkkinsä ja reseptinsä nuotiokokkailuun.

Nuotiolla kokkaaminen on leppoisaa vastapainoa nykypäivän ärsyketulvalle. Retkiruokavaikuttajat Lotta Seppä ja Erika Helme paljastavat parhaat vinkkinsä ja reseptinsä nuotiokokkailuun.

Tilaajille
Tilaajille

Oranssinpunaisena kytevässä hiilloksessa kypsyy muhkea bataatti. Kattilassa kuplii villiyrteillä maustettu tattikastike. Kuksasta leijailee vastakeitetyn nokipannukahvin huumaava tuoksu.

Voisiko herkullisempaa eväshetkeä toivoakaan?

– Nuotio on nykyään vähän sellainen luksusjuttu ainakin minulle. Jos retkellä on aikaa sytyttää nuotio, se on takuuvarma elämyksen tuottaja. Nuotion äärellä saa rauhoittua ja olla vain läsnä, Lotta Seppä myhäilee.

Seppä ja Erika Helme perustivat retkiruokayhteisö Outdoor

Tervetuloa Pohjoisen Poluille!

Tämä juttu on vain tilaajille, mutta ei hätää: Uusille tuttavuuksille tarjoamme _ilmaisen_ tilauksen yhdeksi päiväksi.