Tal­vi­ret­ken herk­ku­ja

Retkiruokabloggaaja Saara Atula kertoo, millainen eväs on talvella parhaimmillaan. Lisäksi hän paljastaa, mikä yllättävä herkku maistuu myös kovalla pakkasella.

Retkiruokabloggaaja Saara Atula kertoo, millainen eväs on talvella parhaimmillaan. Lisäksi hän paljastaa, mikä yllättävä herkku maistuu myös kovalla pakkasella.

Tilaajille
Tilaajille

Kiperä pakkanen nipistelee poskipäitä, ja jäseniä väsyttää uuvuttavan hiihtotaipaleen jälkeen. On aika pistää leiri pystyyn ja ryhtyä ruoanlaittoon.

Maistuisiko annos höyryävää perunamuusia ja maittavia kasvispullia ryyditettynä aidolla kantarellikastikkeella ja puolukkahillolla?

Rovaniemeläisen Saara Atulan mielestä tällainen perinteinen kotiruoka pääsee oikeuksiinsa talvivaelluksella. Atula on herkullisen ja itse tehdyn retkiruoan puolestapuhuja, ja hänet tunnetaan suositusta Viimeistä murua myöten -retkiruokamediastaan.

Tervetuloa Pohjoisen Poluille!

Tämä juttu on vain tilaajille, mutta ei hätää: Uusille tuttavuuksille tarjoamme _ilmaisen_ tilauksen yhdeksi päiväksi.