Ruska: Täl­lai­nen oli syys­kuun kaunein päivä Rii­si­tun­tu­rin kan­sal­lis­puis­tos­sa

Rospuutto: Kil­pis­jär­vi hil­je­nee ruskan jäl­keen, mutta harmaa vä­li­kau­si on myös kaunis

Kätketyt helmet: Tässä kolme huip­pu­vink­kiä Koil­lis-La­pin tun­tu­reil­le

Mainos: Poh­joi­sen Polut 5,90 €/kk, en­sim­mäi­nen kuu­kau­si eu­rol­la, tilaa tästä.

Tilaajille

Kem­pe­lee­seen val­mis­tuu 36 ki­lo­met­rin rei­tis­tö maas­to­pyö­räi­li­jöil­le ja pol­ku­juok­si­joil­le: "Aika hieno ir­tiot­to, kun kes­kel­tä asuin­aluet­ta pääsee melkein heti erä­maa­tun­nel­maan"

Noin 300 pyöräilijää ja polkujuoksijaa testasi uutta reitistöä Mikko "Peltsi" Peltolan johdolla. Reitit ovat opasteita myöten valmiit vuoden päästä.

Köykkyrin retkireitistön avajaiset saivat maastopyöräilijät liikeelle.
Köykkyrin retkireitistön avajaiset saivat maastopyöräilijät liikeelle.
Kuva: Tiina Wallin

Iso joukko maastopyöräilijöitä ja polkujuoksijoita odotti malttamattomasti liikkeelle pääsyä Kempeleen Köykkyrissä, kun siellä saatiin esimakua tulevasta maastoliikuntareitistöstä.

Kyse oli tässä vaiheessa eripituisten reittien opastetusta testauksesta, koska reitistöä rakennetaan ja viimeistellään vielä. Reiteiltä puuttuu yhä muun muassa opasteita ja pitkospuita.

Mikä ihmeen Polut?

•Pohjoisen luonnolle ja retkeilylle pyhitetty verkkolehti.

•Nostamme esille päivittäin ajankohtaisia ilmiöitä, ihmisiä ja uutisia retkikohteista, varusteista ja kaikesta pohjoisen luontoon liittyvästä. Pohjoisen Polut valitsee juttuaiheensa journalistisin perustein.

•Tilauksen hinta on 5,90 €/kk, saat luettavaksi uudet jutut ja kattavan arkiston aiemmin ilmestyneitä. Kokoamme myös viikon tärkeimmät jutut uutiskirjeeseen. Pohjoisen Polut on osa Kaleva Mediaa