Ruska: Täl­lai­nen oli syys­kuun kaunein päivä Rii­si­tun­tu­rin kan­sal­lis­puis­tos­sa

Rospuutto: Kil­pis­jär­vi hil­je­nee ruskan jäl­keen, mutta harmaa vä­li­kau­si on myös kaunis

Kätketyt helmet: Tässä kolme huip­pu­vink­kiä Koil­lis-La­pin tun­tu­reil­le

Mainos: Poh­joi­sen Polut 5,90 €/kk, en­sim­mäi­nen kuu­kau­si eu­rol­la, tilaa tästä.

Tilaajille

Sa­vu­kos­ken kaira testasi erä­vael­ta­jien taidot ja kunnon – Kau­kai­nen si­jain­ti pudotti Erä­val­luk­sen SM-ki­so­jen osal­lis­tu­ja­mää­rän puoleen

Noin 20 partiota lähti testamaan erätaitojaan viikonlopun SM-kisoissa. Savukosken kisat järjestettiin killan voimin, paikallisia seuroja ei ollut mukana.

Parisenkymmentä partiota testasi kuntoaan Erävaelluksen SM-kisoissa viikonloppuna. Savukoskella testattiin myös kädentaitoja, luonnontuntemusta ja ensiapuosaamista. Neljän päivän taipaleelle lähti parisenkymmentä partiota.

– Pyrimme keksimään joka vuosi uusia tehtäviä, ja aina jokin tehtävä on paikallinen, kertoo kilpailun johtaja Jaana Hyttinen Suomen Erävaelluskillasta.

Mikä ihmeen Polut?

•Pohjoisen luonnolle ja retkeilylle pyhitetty verkkolehti.

•Nostamme esille päivittäin ajankohtaisia ilmiöitä, ihmisiä ja uutisia retkikohteista, varusteista ja kaikesta pohjoisen luontoon liittyvästä. Pohjoisen Polut valitsee juttuaiheensa journalistisin perustein.

•Tilauksen hinta on 5,90 €/kk, saat luettavaksi uudet jutut ja kattavan arkiston aiemmin ilmestyneitä. Kokoamme myös viikon tärkeimmät jutut uutiskirjeeseen. Pohjoisen Polut on osa Kaleva Mediaa