Ruska: Täl­lai­nen oli syys­kuun kaunein päivä Rii­si­tun­tu­rin kan­sal­lis­puis­tos­sa

Rospuutto: Kil­pis­jär­vi hil­je­nee ruskan jäl­keen, mutta harmaa vä­li­kau­si on myös kaunis

Kätketyt helmet: Tässä kolme huip­pu­vink­kiä Koil­lis-La­pin tun­tu­reil­le

Mainos: Poh­joi­sen Polut 5,90 €/kk, en­sim­mäi­nen kuu­kau­si eu­rol­la, tilaa tästä.

Tilaajille

Hil­la­se­son­ki on nyt kuu­mim­mil­laan – "­Tä­män viikon ja vii­kon­lo­pun aikana on paras sesonki ja nyt kan­nat­taa eh­dot­to­mas­ti lähteä poi­mi­maan"

Luken mukaan nyt on menossa on kolmas peräkkäinen hyvä satokausi.

Arctic Myynnin toimitusjohtaja Tapani Lappalaisen mukaan hillaa on nyt erittäin paljon ja se on hyvälaatuista. Kuvassa Lappalainen mittaa hilloja kesällä vuonna 2021.
Arctic Myynnin toimitusjohtaja Tapani Lappalaisen mukaan hillaa on nyt erittäin paljon ja se on hyvälaatuista. Kuvassa Lappalainen mittaa hilloja kesällä vuonna 2021.
Kuva: Iiro Kerkelä

Kuumin hillasesonki on käynnissä parhaillaan. Luonnonvarakeskuksen (Luken) mukaan menossa on nyt jo kolmas peräkkäinen hyvä satokausi. Hilla on kukkinut Luken havaintopaikoilla erittäin hyvin, ja raakileita on runsaasti.

Rovaniemeläisen marjayritys Arctic Myynnin toimitusjohtaja Tapani Lappalaisen havainnot ovat samat kuin Luken. Hillaa on nyt runsaasti tarjolla.

Mikä ihmeen Polut?

•Pohjoisen luonnolle ja retkeilylle pyhitetty verkkolehti.

•Nostamme esille päivittäin ajankohtaisia ilmiöitä, ihmisiä ja uutisia retkikohteista, varusteista ja kaikesta pohjoisen luontoon liittyvästä. Pohjoisen Polut valitsee juttuaiheensa journalistisin perustein.

•Tilauksen hinta on 5,90 €/kk, saat luettavaksi uudet jutut ja kattavan arkiston aiemmin ilmestyneitä. Kokoamme myös viikon tärkeimmät jutut uutiskirjeeseen. Pohjoisen Polut on osa Kaleva Mediaa